Personlig träning & löpcoaching


Priser


1 PT timme 795 kr

3 st PT timmar 750 kr/ tillfälle

5 st PT timmar 690 kr /tillfälle

10 st PT timmar 600 kr/ tillfälle


En PT-timme: Lägger upp passet efter ditt önskemål oavsett om det är ett inspirationspass eller ett tillfälle att lära dig nya övningar.

Priset ligger på 795 kr/tillfälle.


En löpcoahtimme: Upplägget sker efter ditt önskemål och kan vara allt ifrån ett teknik/löpskolepass till intervaller, långpass eller backträning.

Du kommer få med dig det viktigaste inom området samt tips och tricks.

Pris är 795 kr/ tillfälle.


Erbjuder även Personlig träning och löpcoaching i mindre grupper om 2-5 pers för 460 kr/pers.


Online coaching: Erbjuder även online coaching anpassat efter dina behov och önskemål. Konsultation kommer ske över telefon/skype eller skrifligt och du kommer erhålla info om tillvägagångssättet.

Priset för samtal, teknik- och löpteknikanalys, individuellt träningsschema samt uppföljningar ligger på 850 första månaden. Därefter betalar du 650kr per månad och då ingår fortlöpande uppdateringar av träningsschemat med uppföljningar.


Individuellt träningsschema: Utifrån vad vi kommit fram till under konsultationen och analyserna kommer jag lägga upp ett träningschema för 3 veckor i taget. Efter det kommer vi ha en uppföljning för att stämma av hur träningen gått och där har du även möjlighet att påverka upplägget.

Jag kommer även finnas tillgänglig på SMS eller mail under de 3 veckorna.

Pris för 3 veckor är 1590 kr. Därefter fortlöper det månadsvis med en kostnad på 560 kr/mån

Tester och rörelseanalys


Rörelse- och teknikanalys: Jag gör en screening av din rörlighet för att se om det föreligger några begräsningar eller sidoskillnader som kan komma att påverka träningen. Gör även en teknikanalys av de övningar du önskar lära dig.

Priset ligger på 650 kr och tar 60-75 min


Löpteknikanalys: Syftet med en löpteknikanalys är främst för att du ska lära känna din kropp och hitta en bra "känsla" i din löpning. En löpteknik som leder till en bättre rytm och mindre inbromsande krafter kommer främja din löpekonomin, förbättra prestationen och förhoppningsvis även förebygga löprelaterade skador.

Efter en noggrann uppvärming kommer jag filma dig från olika vinklar och i olika hastigheter för att se hur rörelsemönstret förändras. Efteråt går vi igenom
fynden och diskuterar ev förändringar.

Priset ligger 580 kr och tar 60 min


Max/submaximala tester: För att du ska hitta din nivå erbjuder jag styrke- och konditionstester. Dessa är viktiga för att kunna utvärdera och se om upplägget haft en önskad effekt. Pris: 650 kr och tar 60-90 minFysträning för idrottslag och idrottsföreningar


Erbjuder fysträning för idrottare för att förbättra kondition, snabbhet, styrka, koordination och rörlighet i syfte att främja prestation och förebygga skador. 


Föreläsningar


Håller även föreläsningar om träning, kost och hälsa för idrottsföreningar och företag.